سایت تارووووووووووت

سایت تارووووووووووت

سایت تارووووووووووت

سایت تارووووووووووت

سایت تارووووووووووت

ارزن چیست؟

دوشنبه, ۱۲ شهریور ۱۳۹۷، ۰۱:۴۸ ق.ظ

به گفته دارفور Sentinel، ارزن یک گروه کوچک از دانه های کامل دانه است که در مناطق خشک، به ویژه در آسیا و آفریقا، خوب رشد می کند. ارزن یک محصول باستانی 10،000 سال پیش در شرق آسیا است. انواع مروارید و انگشتان یکی از مشهورترین آنها است. گرچه ارزن اغلب به عنوان یک غذای پرنده در نظر گرفته می شود، برای آن منحصر به فرد نیست و به عنوان یک غلات خوشمزه برای ارائه طیف گسترده ای از غذاها در بسیاری از کشورها، به ویژه چین، آفریقا و هند استفاده می شود. ارزن در طول سال در دسترس است و کوچک است و در گردن سفید، زرد کم رنگ، قهوه ای مایل به قرمز، خاکستری یا بنفش است. ارزن طعم دار، شیرین و حاوی هزاران مواد مغذی است که مواد مغذی دارند و بیش از یک سوم جمعیت جهان را می خورند. در این مقاله، ما مشتاق صحبت کردن در مورد ارزن هستیم. امیدواریم این توجه شما را به عزیزانتان جلب کند. به آرامی

ارزن چیست؟

این دانه غلات دانه های کروی دارد. دانه می تواند زرد، سفید یا قهوه ای باشد. بذور این دانه مانند ذرت بزرگتر از اندازه دانه است. این دانه مشابه گیاهان است و به عنوان خوراک برای پرندگان استفاده می شود. در برخی از نقاط جهان آن مانند برنج پخته شده است. با توجه به نوع ماتریکس پروتئین نشاسته، این دانه تحت نور می تواند ابری، شفاف و شفاف باشد. این دانه حاوی آهن است.
تفاوت بین ارزن و گاو

گرچه این دانه ها و گاوها خیلی شبیه یکدیگرند، از نظر مواد غذایی همسان نیستند و نشاسته های آنها متفاوت هستند. به عنوان مثال، نسبت نشاسته در Gavers بیشتر از دانه است، و نسبت سلولز به ارزن بالاتر از Gavers، یا روغن دانه Gavers سبک تر از روغن ارزن، و مواد معدنی ارزن بیشتر از مواد معدنی معدنی Gavers است.
ارزش شیر شیر ارزن

مواد غذایی شامل 15 درصد پروتئین، فیبر بالا، ویتامین های پیچیده B (نیاسین، فولاسین و ریبوفلاوین)، مواد معدنی آهن، منیزیم، فسفر، منگنز، پتاسیم، کلسیم و روی، اسید آمینه های ضروری، متیونین، لسیتین و ویتامین A و غنی از فیتو شیمیایی مانند اسید فیتیک. این دانه دارای حداقل آلرژن ها و بالاترین قابلیت هضم است. این دانه یک ماده بدون گلوتن است که می تواند در بیماران مبتلا به بیماری سلیاک استفاده شود. این همچنین به عنوان یک منبع انرژی بالا برای مواد مغذی برای ورزشکاران و کودکان محسوب می شود و در هنگام ترکیب با حبوبات منبع خوبی از پروتئین است که برای افرادی که دارای رژیم غذایی گیاهی هستند، ایده آل است. به طور سنتی گفته شده است که دارای طبیعت گرم سرد با ویژگی های آن، ضد افسردگی و بی خوابی، آرامش، ضد قارچی، دافع مخاطی، چربی و کلسترول است، رطوبت و درمان آرد برای اسهال صفراوی، و همچنین تنظیم حرارت بدن . سوپ ارزن در استفراغ و سوء هاضمه مفید است و استفاده منظم از سوپ برای بنفش و حالت تهوع می تواند موثر باشد.
ارزن و سم زدایی از بدن

آنتی اکسیدان های زیادی در این دانه وجود دارند که علاوه بر اثرات مفید آنها در خنثی سازی رادیکال های آزاد (که می تواند موجب سرطان شود) نیز می تواند سموم دیگری از بدن را از بین ببرد، مانند کسانی که در کلیه ها و کبد شما وجود دارد. کورتین، کورکومین و اسید آلاژیک و سایر ترکیبات مفید می توانند با پاک کردن دفع مناسب و مهار فعالیت آنزیمی در این ارگان ها، بدن شما را از هر گونه عوامل و سموم خارجی پاک کنند.
خواص ارزن برای بیماری های قلبی و دیابت و سرطان

گرچه جو به عنوان محافظ قلب شناخته شده است، اما این یک غلات است که دارای ویژگی های مشابه است، غلات کامل هستند منابع اصلی فیبر هستند، و بر اساس شواهدی از کسانی که دارای بالاترین فیبر رژیم غذایی در مقایسه با فیبر مصرفی حداقل دارای خطر ابتلا به CVD 29٪ بود، اما این اثرات سودمند فقط در مورد فیبر نیست، بلکه در مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها، لیگنان ها و سایر مواد مغذی نیز غنی هستند. همانطور که ذکر شد، دانه های غنی از منیزیم و یک فنجان ارزن پخته شده، 19 درصد از نیاز روزانه منیزیم بدن به پول می پردازد. مطالعات نشان داده اند که منیزیم فشار خون را کاهش می دهد و حملات قلبی را کاهش می دهد، به خصوص در افراد مبتلا به آترواسکلروز. منیزیم همچنین کاهش شدت تنگی نفس و فراوانی حملات میگرنی را کاهش می دهد. ترکیبات مانند اسیدهای چرب اشباع نشده (PUFA)، الیگوساکارید ها، استرول های گیاهی و گیاهان و ویتامین B3 در این دانه باعث کاهش کلسترول می شوند. دانه های کامل نیز منابع مهم آنتی اکسیدان های محلول در رژیم غذایی هستند، محلول در چربی و غیر قابل حل هستند، آنتی اکسیدان های غلات شامل ویتامین A، سلنیوم، اسید فنولیک و اسید فیتیک هستند، اما ظرفیت آنتی اکسیدانی دانه های خالص بسیار بیشتر از آنهایی است که تصفیه شده اند. مطالعات انسانی نشان داده است که آنتی اکسیدان ها در جلوگیری از بیماری های قلبی موثر تر از غذاهای کامل شده است. یکی از منابع اصلی این فسفونیت Lignans است که به روده انسولین و اینترلوئید تبدیل می شود. با توجه به مطالعات انجام شده، سطح خون انتروکریک دارای ارتباط معکوس با مرگ و میر ناشی از CVD و سایر علل مرگ است و نقش enterocolic در پیشگیری

  • علی صفایی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی